In 2019 mocht het Strijkkwartet tweemaal een concert voor de BankGiro Loterij op Buitenplaats Beeckestein verzorgen. Beeckestijn is een prachtige historische buitenplaats, die in de 18 de eeuw aan de duinrand in Kennemerland is gesticht als zomerverblijf van Amsterdamse regenten.

Het was op een prachtige zondag; zonnig, warm maar niet té en we mochten tweemaal een half uur concerteren voor gasten van de Bankgiro Loterij op Buitenplaats Beeckestein.

Alles viel op zijn plaats toen we vanuit onze ooghoeken zagen dat er tranen weg werden gepinkt. Dan krijg je zelf ook even kippenvel. Is dat niet de reden waarom we muziek zijn gaan maken? Omdat het emotioneert?

Het spelen was voor twee verschillende groepen gasten dus er werd op verzoek van de opdrachtgever twee keer hetzelfde programma gespeeld. Van Lente van Vivaldi, via de Canon van Pachelbel, naar Isn’t she lovely van Stevie Wonder tot Viva la vida van Coldplay.

Canon in D

Pachelbel

Isn’t she lovely

Elton John

Viva la Vida

Coldplay

Onze opdrachtgever was lyrisch. De woorden zeggen het allemaal: “Precies de juiste artiest op de juiste plek.”

Willen jullie je gasten dit ook aanbieden? Dat hopen we! Neem voor meer informatie contact met mij op: info@hetstrijkkwartet.nl of bel naar 06 – 1818 9005.

Scarlett_Strijkkwartet

Scarlett Arts

Contactpersoon en Celliste van “Het Strijkkwartet”
info@hetstrijkkwartet.nl
06 - 1818 9005

Ook interessant: