ONS REPERTOIRE

Lichte en klassieke muziek

“Toen wij van het foto’s maken terugkwamen, hoorden we jullie vanaf de parkeerplaats al spelen. En bij onze lopende aankomst was de bruidsmars echt fantastisch!  Daarna was de muziek tijdens de ceremonie echt een grote meerwaarde, prachtig! Net toen ik dacht dat het huilen wel voorbij was, startten jullie Adele in en begon ik weer, haha!”

Deze muziekstukken zijn opgenomen tijdens boekingen of op locatie in stilte.
Wanneer je vrolijke stemmen hoort is dat precies wat wij ondersteunen op jullie feest.

HET STRIJKKWARTET SPEELT WAT JULLIE WENSEN

Zoek je stukken voor de ceremonie, taart en toast?  Ik luister naar de sfeer die jullie wensen en wat jullie leuk vinden en aan hand daarvan kom ik met suggesties voor de belangrijkste momenten van de dag. Zie je “jullie” liedje er niet tussen staan? Misschien kunnen we het instuderen? Vraag het gerust. Onder deze speellijst met lichte muziek titels zie je video’s van veel gevraagde stukken voor tijdens de huwelijks ceremonie.

De filmpjes zijn gemaakt met een eenvoudige camera; gewoon tijdens een boeking met toestemming van de opdrachtgever of in mijn studio te Amsterdam. Je hoort en ziet ons zoals het werkelijk klinkt.

Wij weten goed welke muziek werkt, en vooral wat niet werkt. Van up-tempo op de receptie tot easy listening vanuit je lounge bank met een ondergaande zon en een glaasje champagne in je hand.
Wil je checken of wij op jullie trouwdatum nog beschikbaar zijn? Vraag een offerte aan.

Clips repertoire lichte muziek

Hier vind je een aantal liedjes uit ons repertoire van lichte muziek:

Deze clips zijn opgenomen tijdens boekingen of op locatie in stilte. Wanneer je vrolijke stemmen hoort is dat precies wat wij ondersteunen op jullie feest.

Lady in Red
Chris DeBurgh

Under the sea
Finding Nemo

Tears in Heaven
Eric Clapton

Por una cabeza
Carlos Gardel

Sway
Michael Bublé

Can’t help falling in love
Elvis Presley

Thinking out loud
Ed Sheeran

I’m Yours
Jason Mraz

Viva la vida
Coldplay

Repertoire lichte klassieke muziek

Hier vind je een aantal liedjes uit ons repertoire van klassieke muziek:

Deze clips zijn opgenomen tijdens boekingen of op locatie in stilte. Wanneer je vrolijke stemmen hoort is dat precies wat wij ondersteunen op jullie feest.

Jesu joy of man’s desiring
J.S. Bach

The arrival of the Queen of Sheba
G.F. Haendel

Humoresque
A. Dvroak

The Wedding March
F. Mendelssohn

Canon in D
Pachelbel

Anna’s Minuet
J.S. Bach

La Rejouissance
G.F. Haendel

De Lente, Spring
Vivaldi

The Trumpet Voluntary
J. Clarke

Scarlett Arts

06 – 1818 9005

info@hetstrijkkwartet.nl

WIE ZIJN WIJ? WIE IS HET STRIJKKWARTET?

Ik ben Scarlett Arts, celliste van Het Strijkkwartet en sinds 1995 ben ik werkzaam als professioneel celliste in diverse andere ensembles en orkesten. Ik richtte Het Strijkkwartet in deze vorm op rond 2010. Nooit had ik durven dromen dat het zo druk zou worden in het trouwseizoen, fantastisch!

Wij gaan met de tijd mee en spelen van tablets en kunnen daarom zo’n negenhonderd titels mee op pad nemen. Ieder feest is anders, we kiezen wat past bij jullie dag. Er is nooit een tekort aan licht of te veel wind voor de bladmuziek; wij zijn er klaar voor! Wij spelen veel in de Randstad maar reizen met plezier naar de provincie Groningen, Zeeland, Friesland en Limburg en alles wat daar tussen ligt.

Ons strijkkwartet, strijktrio of ensemble met pianiste verzorgt ook concerten. Zo speelden wij in Het Concertgebouw ‘De Vier Jaargetijden‘ met Rosanne Philippens als solist, in een uitverkochte zaal. Op 10 juni j.l. was de zaal wederom vol tijdens ons prachtige concert waar mijn collega’s van Het Strijkkwartet terecht als solisten in de schijnwerpers stonden.

GALERIJ

“Scarlett dankjewel! Onze dag was een groot sprookje, mede dankzij je meiden en jou. Toen ik klaar stond en jullie de Canon in zetten kreeg ik zulk een kippenvel dat ik bang was dat iedereen het zou zien. De ceremonie was het hoogtepunt van de dag, hoe lekker we ’s avonds ook gefeest hebben. Dank je wel voor je tijd, je input, de moeite die je gedaan hebt om het helemaal naar onze zin te maken.”

Isabella & Marcus

Als we het hebben over het mooiste moment van de dag, dan zijn we het erover eens dat dat jullie muziek was tijdens de dienst.. Echt geweldig! We willen jullie graag weer boeken als we vijf jaar getrouwd zijn. 😉

Peter & Cecile

bruiloften

Verschillende locaties

Lichte muziekstukken

Klassieke muziekstukken