Het Strijkkwartet

van de Canon van Pachelbel tot Bridgerton!
Offerte aanvragenRepertoire

Het Strijkkwartet speelt wat jullie wensen

Zoek je de juiste stukken voor de ceremonie?  Wil je advies? Ik luister naar de sfeer die jullie wensen en wat jullie leuk vinden en aan hand daarvan kom ik met suggesties. Wij weten wat goed werkt en we hebben veel leuke punten van aandacht om over na te denken.

De filmpjes zijn opgenomen tijdens boekingen (met toestemming van opdrachtgever) of op locatie in stilte in mijn studio in Amsterdam. Je hoort en ziet ons zoals het werkelijk klinkt. 

Viva la vida

Coldplay

Sway

Michael Bublé

I’m yours

Jason Mraz

Pop klassiekers

Fat bottom girls

Queen

God only knows

The Beach Boys

Your song

Elton John

Bridgerton

Girls like you

Maroon 5

Material Girl

Madonna

Thank you, next

Ariane Grande

Het_Strijkkwartet_huwelijk-bruiloft-6

Disney

He’s a Pirate, Renze, RTL4

Pirates of the Caribean

Let it go, Jinek, RTL4

Frozen

A whole new world, Jinek, RTL4

Aladdin

Entrée van de bruid

By your side

Sadé

Canon in D

J. Pachelbel

Isn’t she lovely

Stevie Wonder door Piano trio

Populaire klassieke stukken

Canon in D

J. Pachelbel

The Arrival of the Queen of Sheba

G.F. Haendel

Air

J.S. Bach

Het_Strijkkwartet_op je huwelijk_event

Scarlett Arts

06 – 1818 9005

info@hetstrijkkwartet.nl

Wie zijn wij? Wie is het Strijkkwartet?

Ik ben Scarlett Arts, celliste van Het Strijkkwartet en sinds 1995 ben ik werkzaam als professioneel celliste in diverse andere ensembles en orkesten. Ik richtte Het Strijkkwartet in deze vorm op rond 2010. Nooit had ik durven dromen dat het zo druk zou worden in het trouwseizoen: fantastisch! Precies wat wij uitdagend en leuk vinden om te doen. Want er komt heel wat ‘Fingerspitzengefühl’ bij kijken, al zou je dat misschien niet zeggen ;-).

Wij gaan met de tijd mee en spelen van tablets en kunnen daarom zo’n duizend titels mee op pad nemen. Ieder feest is anders, we kiezen samen met jullie wat past bij jullie grote dag. Er is zo nooit een tekort aan muziek, licht of teveel wind voor de bladmuziek; wij zijn er klaar voor! Wij spelen veel in de Randstad maar reizen met plezier naar de provincie Groningen, Zeeland, Friesland en Limburg en alles wat daar tussen ligt. Ook zijn we enkele keren per jaar in België (Vlaanderen) te horen.

Het Strijkkwartet of ensemble met pianiste verzorgt ook concerten. Zo speelden wij in Het Concertgebouw ‘De Vier Jaargetijden‘ met Rosanne Philippens als solist, in een uitverkochte zaal. Op 10 juni 2022 was de zaal wederom vol tijdens ons prachtige concert waar mijn collega’s van Het Strijkkwartet terecht als solisten in de schijnwerpers stonden.

Blije klanten

Tijdens de viering van ons 125-jarig bestaan speelde het mooie strijkkwartet van Scarlett tijdens de ontvangst van onze gasten. Talloze mensen waren zeer lovend over deze sfeervolle, muzikale entree. Voor ons een prachtige aanvang van ons feest. Zelfs kregen we ...
Lees verder
Ans van Gool
Jac van Gool B.V. Hilvarenbeek
Tijdens de viering van ons 125-jarig bestaan speelde het mooie strijkkwartet van Scarlett tijdens de ontvangst van onze gasten. Talloze mensen waren zeer lovend over deze sfeervolle, muzikale entree. Voor ons een prachtige aanvang van ons feest. Zelfs kregen we van de vier leden na een paar dagen nog een mooie kaart met felicitaties voor het feit dat we later op de feestavond het 'Predicaat bij Koninklijke beschikking Hofleverancier' in ontvangst mochten nemen. Blij verrast waren we met het kaartje van deze fijne mensen! Hopelijk tot snel weerziens!
Ans van Gool
Het Strijkkwartet heeft prachtig gespeeld tijdens onze huwelijksceremonie en -receptie. Het niveau is uitzonderlijk hoog, ook moeilijkere stukken worden prachtig gespeeld. Hun vriendelijke non-verbale uitstraling en plezier in het spelen is heel fijn om te zien. Ook zijn ze heel ...
Lees verder
M. van Gelderen
Het Strijkkwartet heeft prachtig gespeeld tijdens onze huwelijksceremonie en -receptie. Het niveau is uitzonderlijk hoog, ook moeilijkere stukken worden prachtig gespeeld. Hun vriendelijke non-verbale uitstraling en plezier in het spelen is heel fijn om te zien. Ook zijn ze heel flexibel en doen ze er alles aan om de dag voor het bruidspaar perfect te laten verlopen. Bij ons duurde het tekenen van de huwelijksakte door 4 getuigen langer dan verwacht en ze verlengden het stuk dat wij uitgekozen hadden om dan te spelen vrijwel ongemerkt, zodat het heel natuurlijk overkwam. Tijdens onze receptie in een kasteeltuin zorgden zij voor de perfecte sfeer door hun muzikale omlijsting. Zelfs onze jongere gasten waren er (voor ons onverwacht) weg van; de vergelijking met Bridgerton werd gemaakt. We hebben van onze gasten veel complimenten gekregen over de muziek tijdens onze ceremonie en receptie en we hebben er zelf ook enorm van genoten. Het Strijkkwartet voegt echt iets toe, wij raden het iedereen aan!
M. van Gelderen
Op 12 augustus heeft Het Strijkkwartet gespeeld op onze bruiloft. De betrokkenheid van Scarlett en de andere dames was fantastisch. Het vooroverleg met Scarlett was heel prettig. Niets was te gek. Tijdens de ceremonie en receptie hebben ze prachtig gespeeld. Naderhand ...
Lees verder
Michel Berendsen
Op 12 augustus heeft Het Strijkkwartet gespeeld op onze bruiloft. De betrokkenheid van Scarlett en de andere dames was fantastisch. Het vooroverleg met Scarlett was heel prettig. Niets was te gek. Tijdens de ceremonie en receptie hebben ze prachtig gespeeld. Naderhand kregen we veel complimenten over het strijkkwartet en bij hun toegift werd zelfs een traantje weggepinkt. Niet te vergeten: Het Strijkkwartet was ook bereid om samen met mij te spelen en een studio-opname te maken. Dat is een prachtige herinnering geworden. Heel hartelijk dank voor jullie mooie spel en betrokkenheid!
Michel Berendsen
Onze bruiloft was compleet dankzij de geweldige inzet van het Strijkkwartet! Was zeer ontroerend hoe mooi ze speelden tijdens de prachtige huwelijksceremonie en een feest om ze te horen spelen tijdens de receptie! Dankjewel Scarlett en collega's voor het spelen ...
Lees verder
Claudia Klomp
Onze bruiloft was compleet dankzij de geweldige inzet van het Strijkkwartet! Was zeer ontroerend hoe mooi ze speelden tijdens de prachtige huwelijksceremonie en een feest om ze te horen spelen tijdens de receptie! Dankjewel Scarlett en collega's voor het spelen van ons uitgekozen repertoire!
Claudia Klomp
Het was erg fijn om samen tijdens het jubileumfeest van de Manhuistuinconcerten op te treden. Een erg fijne muzikale samenwerking met Het Strijkkwartet! Een fijne communicatie vooraf. Tijdens de muzikale middag stemden ze het repertoire voor het eigen optreden goed ...
Lees verder
Wim Steenbakker
Het was erg fijn om samen tijdens het jubileumfeest van de Manhuistuinconcerten op te treden. Een erg fijne muzikale samenwerking met Het Strijkkwartet! Een fijne communicatie vooraf. Tijdens de muzikale middag stemden ze het repertoire voor het eigen optreden goed af aan het publiek.
Wim Steenbakker
Het Strijkkwartet heeft opgetreden tijdens de Lintjesregen van Woerden gehouden in de Petruskerk. Behalve de mooie muziek was de afstemming ook erg fijn. De wensen en verwachtingen konden goed uitgesproken en afgestemd worden. Enige taak voor ons is om het ...
Lees verder
Daisy van der Post
Gemeente Woerden
Het Strijkkwartet heeft opgetreden tijdens de Lintjesregen van Woerden gehouden in de Petruskerk. Behalve de mooie muziek was de afstemming ook erg fijn. De wensen en verwachtingen konden goed uitgesproken en afgestemd worden. Enige taak voor ons is om het geluid voor hun beter te regelen zodat wij ze nog beter kunnen horen.
Daisy van der Post
Het Strijkkwartet heeft onder leiding van Scarlett de muziekale omlijsting op ons huwelijk gedaan. Het was werkelijk prachtig zo mooi. Het hele traject van intake tot op de dag van de booking liep bijzonder prettig en vlot. Echt een aanrader, ...
Lees verder
Robert van Walsum
Het Strijkkwartet heeft onder leiding van Scarlett de muziekale omlijsting op ons huwelijk gedaan. Het was werkelijk prachtig zo mooi. Het hele traject van intake tot op de dag van de booking liep bijzonder prettig en vlot. Echt een aanrader, zeer professioneel.
Robert van Walsum
Een geweldige en overweldigende ervaring met het Dutch String Quartet. Zowel in flexibiliteit als in kwaliteit. Eén van de "VIP-gasten" kwalificeerde het optreden vanaf de praam in het vaarwater van Makkum als "Gelijkwaardig aan het Prinsengrachtconcert in Amsterdam"...
Lees verder
Jacques H.
Een geweldige en overweldigende ervaring met het Dutch String Quartet. Zowel in flexibiliteit als in kwaliteit. Eén van de "VIP-gasten" kwalificeerde het optreden vanaf de praam in het vaarwater van Makkum als "Gelijkwaardig aan het Prinsengrachtconcert in Amsterdam". Als organisatie waren wij trots en dat mogen de dames van het Dutch String Quartet ook zijn.
Jacques H.
Het strijkkwartet heeft zo enorm bijgedragen om mijn mooiste dag tot een allermooiste dag te maken! De adviezen van Scarlett zijn gewoon noodzakelijk!! Muziek tijdens het tekenen..gewoon briljant! Daarnaast speelde (no pun intended) ze precies in op onze wensen ...
Lees verder
Inge Bruell
Het strijkkwartet heeft zo enorm bijgedragen om mijn mooiste dag tot een allermooiste dag te maken! De adviezen van Scarlett zijn gewoon noodzakelijk!! Muziek tijdens het tekenen..gewoon briljant! Daarnaast speelde (no pun intended) ze precies in op onze wensen en hebben ze de nummers die wij wilden hebben gespeeld alsof ze dit al jaren speelden. Ik wil hierbij ook benadrukken dat het strijkkwartet, niet alleen klassiek speelt, op ons verzoek speelden ze Bruno Mars, Sade en Coldplay, naast de toegankelijke klassiekers. Scarlett ( en haar kwartet) is alles, behalve stoffig!! Ik kan het strijkkwartet alleen maar aanraden, er is niets romantischers dan het strijkkwartet op een belangrijke of emotionele dag onderdeel te maken van de hele beleving. veel dank Scarlett!
Inge Bruell
Het was zo ongelofelijk goed! Deze ras muzikanten brachten de sfeer er helemaal in! Super gaaf ook dat ze alle.muziek uit de hit serie Bridgerton konden en wilden spelen! Aanrader!!
Gordon Heuckeroth
Het was zo ongelofelijk goed! Deze ras muzikanten brachten de sfeer er helemaal in! Super gaaf ook dat ze alle.muziek uit de hit serie Bridgerton konden en wilden spelen! Aanrader!!
Gordon Heuckeroth
Scarlett dankjewel! Onze dag was een groot sprookje, mede dankzij je meiden en jou.
Isabella
Scarlett dankjewel! Onze dag was een groot sprookje, mede dankzij je meiden en jou.
Isabella
“A big thank you to all of you for making our wedding day such a success! We have truly enjoyed every single minute of it – and not only us, our guests have too. All of them were...
Lees verder
Sid
“A big thank you to all of you for making our wedding day such a success! We have truly enjoyed every single minute of it – and not only us, our guests have too. All of them were impressed by your professionalism… Thank you once again for making us so happy!”
Sid
“Het strijkkwartet heeft zo enorm bijgedragen om mijn mooiste dag tot een allermooiste dag te maken! De adviezen van Scarlett zijn gewoon noodzakelijk!! Muziek tijdens het tekenen ..gewoon briljant! Ik kan het strijkkwartet alleen maar aanraden, er is niets...
Lees verder
Inge
“Het strijkkwartet heeft zo enorm bijgedragen om mijn mooiste dag tot een allermooiste dag te maken! De adviezen van Scarlett zijn gewoon noodzakelijk!! Muziek tijdens het tekenen..gewoon briljant! Ik kan het strijkkwartet alleen maar aanraden, er is niets romantischers dan het strijkkwartet op een belangrijke of emotionele dag onderdeel te maken van de hele beleving. veel dank Scarlett!”
Inge

T

Three little maids uit Mikado
The Trumpet tune, H. Purcell
The Trumpet Voluntary J. Clarke

V

Viool concerten van A. Vivaldi
Viool concerten van J.S. Bach
Voi che sapete, W.A. Mozart

W

The Wedding march, F. Mendelssohn
The Wedding Choir, R. Wagner
Watermusic delen, G.F. Haendel
Wir eilen mit schwachen… , J.S. Bach
Wachet auf rufet uns die Stimme, J.S. Bach
Die Zauberfloete, delen hier uit, W.A. Mozart
Waltz, J. Brahms
Walsen van Strauss e.d.
Winter uit De Vier Jaargetijden, A. Vivaldi
Wiener Blut, J. Strauss

Z

De Zwaan, C. Saint-Saens

Bruiloften

Verschillende locaties

Pop muziekstukken

Klassieke muziekstukken