Wat fijn dat we allemaal weer een beetje naar het oude normaal kunnen! De huwelijken worden nu en masse ingehaald en verzoek stukken komen net zo royaal bij ons door.

Aan hand van de verzoeknummers zoeken wij goede gepaste arrangementen. Niet ieder arrangement van onze speellijst is sterk genoeg om een luister moment de kunnen dragen. Daarom kijk ik ook altijd weer of er online inmiddels een betere versie voor strijkkwartet geschreven is. De eerste twee aankopen doe ik voor eigen rekening, daarna overleg ik met het bruidspaar.

Strijkkwartet_Chateau_st-gerlach

Memorabel: toen een bruid aangaf dat ze als verrassing tijdens de ceremonie ‘Avond’ van Boudewijn de Groot wilde zingen, en daar geen bladmuziek van te krijgen was, heb ik in overleg met haar het lied voor strijkkwartet uit laten schrijven. Dat koste ongeveer 100,00 maar dat was het de bruid meer dan waard. Als basis werd het akkoordschema gebruikt en er volgde een prachtig arrangement dat was tranen in de kerk in het hoge Noorden; prachtig!

Deze stukken zijn afgelopen jaar (soms opnieuw) aangekocht; niet alle titels voor strijkkwartet, soms ook voor een grote opdracht in Het Rijksmuseum voor sopraan, piano en strijkers. Ik probeer alles te realiseren!

The Wellerman, sea shanty, Take five, I say a little prayer, Daydream believer, Nobody does it better, Stayin alive, Brown eyed girl (kun je je dat voorstellen als verrassing voor de bruid? Waaauuuuwww!)

Flower duet, Mon Coeur s’ouvre a toi voix, The legend of Zelda, All you need is love, Song to the moon, Boccherini’s Master and commander, Watermark,Let it go, God only knows, My gril, Always look n the bright side of live, A sky full of stars, L-O-V-E I like me better, The parting glass, Intermezzo Cavalleria Rusticana , Everlasting love, Be thou my vision, Reckless love, Anna’ Minuet van Bach, Blackbird, Shallow, Chandlier, Mache Dich, meine Herze, rein, How long will I love you.

En nog veel en veel meer is er in het jaar daarvoor aangekocht. Wil jij je aanstaande verrassen? Ik denk met je mee!

Hartelijke groet,
Scarlett

Scarlett_Strijkkwartet

Scarlett Arts

Contactpersoon en Celliste van “Het Strijkkwartet”
info@hetstrijkkwartet.nl
06 - 1818 9005

Ook interessant: