Een relatief nieuwe trouwlocatie en absoluut ‘stunning’ is de A’DAM Tower of A’DAM Toren.
In Amsterdam Noord gelegen, aan de oever in het voormalige kantoor van Shell, trouw je terwijl je uit kijkt op de stad, op de pontjes en de schepen die op het IJ varen.

Laatst speelden we er weer en alle gasten die uit de lift kwamen lieten hun kaak zakken van verbazing; deze locatie is een show-stopper! Gelukkig duurt het altijd even voor het bruidspaar aankomt zodat men zich weer verbaast maar nu over de bruid.

Zoals deze keer ook tijdens het prachtige trouwen van Harriet en Evan. Wat was ze mooi Harriet!
Ze boekte ons via Weddingplanner Mirjam, de Wedding Guru, als pianotrio in plaats van als strijkkwartet. Dat was een prachtige combinatie en qua volume perfect voor deze luide akoestiek. Met pianiste Ineke kwamen we goed boven het geluid van de gasten uit.

Vooraf aan de ceremonie speelden we licht klassieke muziek; toegankelijke titels uit De Vier Jaargetijden, The Trumpet tune en Trumpet Voluntary.

De Vier Jaargetijden, Lente

Vivaldi

Bij binnenkomst van de familie, de zogenaamde ‘processional’, koos het bruidspaar de Air van Bach.

Air

J.S. Bach

Harriet kwam op de Canon van Pachelbel. De uitloop was op ‘Kiss the girl’ van The Little Mermaid, een verzoeknummer want dat hadden we nog niet op ons repertoire. Super leuk klonk dat!

Verzoeknummers zijn altijd welkom bij ons, zeker tijdens de ceremonie want dat moeten je mooiste liedjes zijn.

Meteen daarna speelden we ‘Isn’t she lovely’ van Stevie Wonder, wel heel toepasselijk en bleven we in de lichte muziek met Beatles, Elton John en Coldplay.

Scarlett_Strijkkwartet

Scarlett Arts

Contactpersoon en Celliste van “Het Strijkkwartet”
info@hetstrijkkwartet.nl
06 - 1818 9005