Het Roode koper te Leuvenum; een sprookje om er te trouwen. En heerlijk om er strijkkwartet te mogen spelen. We spelen hier ieder trouwseizoen enkele keren en het is altijd een feest. Onlangs waren wij er weer te gast om in strijkkwartet formatie de levende muziek tijdens de receptie van het huwelijk van A. en J. te verzorgen. 

Canon in D

Pachelbel

Ons eerste stuk was de Canon van Pachelbel om de gasten vanuit de Rozentuin al spelend welkom te heten op het terras. Als laatste kwam het bruidspaar eraan. Een mooi idee van het bruidspaar zelf dat soepel doorging in het sabreren.

Het bruidspaar had een groot deel van de speellijst samengesteld waaronder niet vaak gevraagde titels als ‘Le petit negre’ van Debussy en ‘Goliwog’s cakewalk’, ook van Debussy. En de mooie ‘Gymnopedie’ van Satie. We eindigden met een set lichte muziek waarin titels als ‘Isn’t she lovely’ en ‘Your song’ niet mochten ontbreken. 

Peter en Sietske zijn de nieuwe gastheer en gastvrouw van het Roode Koper. We zijn vereerd om meteen bij onze eerste kennismaking op de door hun opgestelde lijst van geselecteerde leveranciers te komen. 

Dankjewel! En tot de volgende keer.

Scarlett_Strijkkwartet

Scarlett Arts

Contactpersoon en Celliste van “Het Strijkkwartet”
info@hetstrijkkwartet.nl
06 - 1818 9005