Julia en ik speelden in strijkduo formatie, viool-cello, tijdens een hele mooie ontroerende trouwceremonie in Huis van Brienen op de Herengracht te Amsterdam. We waren voorgedragen door Roderick de Raaf van Belmont Events Amsterdam; hij gaf ons na eerdere samenwerking een vijf sterren review op Google. Dankjewel voor het voordragen voor deze trouwerij!

Een week eerder kwam het bruidspaar kennis maken en onze bijdrage aan hun dag doornemen, dat was een heel hartelijk gezellig gesprek.

Belmont Events wist op deze mooie locatie precies de juiste sfeer te pakken in de aankleding van de ruimtes en het knappe personeel; een vak apart! En de kreeft in de keuken rook heerlijk!

Het stel was jong en zo verliefd, ook al waren ze al een hele poos een stel. Prachtig. Ze kozen hele mooi en originele ceremonie stukken; de tweede Romance van Beethoven bij binnenkomst, Arrival of the queen in een prachtige bewerking voor viool en cello bij het tekenen en voor haar nostalgie de Sleeping Beauty Waltz bij uitlopen. De gasten neurieden dit stuk mee; liefhebbers van klassiek ballet.

Het was heel erg mooi. En op het moment dat ik dit schrijf zijn ze met z’n drieën! Wij hebben dankzij hen niet alleen een hele mooie herinnering aan ‘De liefde’ maar ook twee hele mooie nieuwe stukken op ons repertoire.

Scarlett_Strijkkwartet

Scarlett Arts

Contactpersoon en Celliste van “Het Strijkkwartet”
info@hetstrijkkwartet.nl
06 - 1818 9005