Het Strijkkwartet wordt zo vaak geboekt als levende muziek tijdens bruiloften en recepties dat je je misschien niet realiseert dat we ook op andere speciale gelegenheden graag voor jullie willen spelen.

Zo hebben we bijvoorbeeld gespeeld tijdens verjaardagdiners, uitvaarten, kunstgalerieconcerten en concerten bij particulieren; echt prachtig is die sfeer. We hebben ook met Het Strijkkwartet en onze vaste vervangsters twee concerten in Het Concertgebouw gegeven. Deze waren uitverkocht en een mooi spannend project.

Wij gaan van kasteel naar landgoed, van tuin naar park, verzorgen ook de muziek op golfclubs, vormen de kern voor de begeleiding van een Mattheus passie, voor familiebijeenkomsten zoals babyshowers, zakelijke uitjes en openingen. In februari 2019 waren wij in Het Rijksmuseum toen Marten en Oopjen van Rembrandt gepresenteerd werden, en voor een Mercedes dealer.

We kunnen zowel binnen als buiten optreden. Wij helpen je graag bij de planning van je speciale evenement. Boekingen beginnen vanaf € 600,00 (exclusief 9% BTW).  We spelen overal, van Amsterdam tot Delfzijl tot Middelburg, maar wanneer het verder van Amsterdam vandaan is nemen we dit mee in de offerte.

Wij bieden muziek uit vele genres en voor vele generaties, van klassiek (Bach, Beethoven, Mozart en Tsjaikovski) tot hedendaags (Elvis, Beatles, Queen, Bruno Mars, Coldplay en Metallica). We spelen folk, jazz, rock en country. Kijk op onze voorbeeldpagina voor een overzicht.

De lente, zomer en herfst van 2018 zaten voor ons vol met prachtige bruiloften op meestal vrijdag zaterdag. In 2019 wederom het geval, maar er zijn nog enkele vrijdagen en zaterdagen beschikbaar. We kunnen ook tot ’s avonds, op zondag of doordeweeks voor speciale evenementen geboekt worden.

Bel ons op 06-18189005 of mail ons op info@hetstrijkkwartet.nl voor meer informatie.

Wij zijn uw Strijkkwartet

Scarlett_Strijkkwartet

Scarlett Arts

Contactpersoon en Celliste van “Het Strijkkwartet”
info@hetstrijkkwartet.nl
06 - 1818 9005