Houd je van de Canon van Pachelbel, Mozarts Eine Kleine Nachtmusik, Crazy Little Thing Called Love van Queen of Marry You van Bruno Mars? We hebben zoveel muziek waar je uit kunt kiezen!

Bij het kiezen van de perfecte muziek voor je bruiloft of evenement is het belangrijk dat je nadenkt over de stijl die je wilt, de sfeer die je probeert te creëren en eventuele nummers of stukken die een speciale betekenis voor je hebben.

Voor huwelijksceremonies biedt Het Strijkkwartet muziek voor:

 

Entrée van de gasten

Wij starten ongeveer 15-20 minuten voor de start van het huwelijk. Dit kan klassieke of hedendaagse muziek zijn die je gasten horen als ze binnenkomen om te gaan zitten.

Jesu Joy

God only know | The Beach Boys

Processies

Een stuk waarop misschien grootouders, ouders, gasten en bloemen meisjes en ringdrager binnen loopt. Het Strijkkwartet kan muziek verzorgen per groep of individu tijdens het lopen OF voor iedereen hetzelfde stuk of melodie.

Entrée van de bruid

Al dan niet aan het eind van de processie muziek, maar een eigen stuk is wel erg krachtig!

Canon van Pachelbel

Gymnopedie 1

Speciale muziek

Muziek voor intermezzo’s, bij kaarsverlichting, bezoek van een Maria altaar, bloemen- of strandceremonies, positiewijzigingen. Deze muziek is er om de tijd waarin de gasten en het echtpaar niet met elkaar praten te vullen. Meestal is de muziek dan wat rustiger, maar dat is geheel aan jullie. Dit kan ook muziek zijn ter begeleiding van vocalisten of andere solisten die door het echtpaar worden gekozen.

Feestmuziek

Je draait je om naar je gasten en hoort applaus en muziek! Dit wordt meestal door de ambtenaar of op het programma aangegeven als het zover is. Feestmuziek is erg vrolijk of feestelijk en de muziek weerspiegelt de stemming! De muziek zal ook de wensen van het echtpaar weerspiegelen!

Hey Brother | Avicii

Het Strijkkwartet speelt een uitgebreide lijst van klassieke, hedendaagse en dansmuziek. Voor muziek die niet online of als partituur voor strijkkwartetten te vinden is, kunnen we tegen meerprijs als nieuwe arrangementen aanbieden. Je kunt alle of een deel van de muziek kiezen. Wij kunnen je ook suggesties geven. Laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat!

Een professionele, elegante en leuke uitvoering…..dat kunnen wij je beloven!

Ook voor recepties, diners en dansavonden hebben we veel leuke muziek voor je klaarliggen. Bekijk daarvoor onze website!

Luister naar onze klassieke muziekopnames op onze website: www.hetstrijkkwartet.nl/muziek

Later dit jaar zullen er ook opnames van moderne muziek beschikbaar zijn!

Hartelijke groet,

Scarlett Arts

celliste

Het Strijkkwartet

info@hetstrijkkwartet.nl | 06 – 1818 9005