Enthousiast geworden?

Wij zijn er klaar voor!

lk ben benieuwd naar jullie ideeën en dromen voor onze bijdrage aan jullie huwelijksfeest. Vul je het onderstaande formulier in? Ik neem dan binnen enkele uren contact met je op zodat we kennis kunnen maken. Een directe email naar info@hetstrijkkwartet.nl kan natuurlijk ook. Verstrek dan vooral informatie als de datum, aantal gasten, plaats van spelen en tijdsduur.  

Indien je Het Strijkkwartet boekt spreek ik graag met je af om onze bijdrage jullie dag door te nemen. Jullie boeking is mijn passie; ik doe mijn best om dit een feestje te maken. Zelf woon ik in Havelte, Drenthe, en mijn collega’s komen uit de Randstad. Wij spelen overal in Nederland, zelfs in België. Regelmatig tot aan Brussel toe. En met net zo veel plezier in een boomgaard als in een prachtig kasteel.Kijk bij Galerij om een impressie te krijgen van locatie en sfeer. Een strijkkwartet of strijktrio in galajaponnen maakt iedere setting een sprookje. 

En dan nog even dit:

Wij hanteren een starttarief dat een aanwezigheid biedt voor maximaal drie uur vanaf € 1.000,00 afhankelijk van zakelijke of particuliere boeking, en locatie. Natuurlijk kunnen wij langer de muziek verzorgen, maar boeken jullie ons korter dan hanteren wij nog steeds dit starttarief. Waarom houden wij drie uur als starttarief aan? Dat omvat indien de boeking een huwelijk betreft vaak de entrée van de gasten, de huwelijksceremonie en daarna achtergrondmuziek tijdens de receptie. Natuurlijk is er een ander scenario mogelijk maar dit wordt ons het meest gevraagd te verzorgen.

Vraag een offerte aan:

7 + 2 =

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.

GALERIJ

“De dames hebben fantastisch gespeeld op onze verrassingsbruiloft (de gasten wisten niet dat wij gingen trouwen) en hebben prima meegedacht in de planning. Zeer tevreden over het eindresultaat!

Nills Wouterson

Wij hebben met ons evenementenbureau Belmont Events regelmatig gewerkt met Scarlett en haar collega’s. Zij zijn zonder meer het prettigste strijkkwartet waar wij mee werken, altijd op tijd, altijd professioneel en vriendelijk en zeer kundig. De dames zien er bovendien ook nog eens prachtig uit. Wij kunnen het strijkkwartet dan ook van harte aanbevelen!

Roderick de Raaf