Recensies Het Strijkkwartet

‘You guys were amazing!’ – Sid

“We werden zo geraakt door jullie spelen, een aantal uren lang, en kunnen werkelijk niet onder woorden brengen hoeveel dit voor ons heeft betekend. ? … Zonder jullie prachtige kwartet was het allemaal zó anders geweest… En hoe knap en professioneel dat jij en je “meiden” alles zo geruisloos hebben ingezet. “

“De dames hebben fantastisch gespeeld op onze verrassingsbruiloft (de gasten wisten niet dat wij gingen trouwen) en hebben prima meegedacht in de planning. Zeer tevreden over het eindresultaat!”

Nills Wouterson

“Als we het hebben over het mooiste moment van de dag, dan zijn we het erover eens dat dat jullie muziek was tijdens de dienst.. Echt geweldig! We willen jullie graag weer boeken als we vijf jaar getrouwd zijn. 😉 “

Peter en Cecile

“Voor onze bruiloft op 7 juli 2018 op Landgoed Het Roode Koper waren wij op zoek naar muziek die paste in de omgeving en de klassieke en traditionele sfeer van die dag. De muziek zou begeleidend moeten zijn aan de lunch en ceremonie. Na enig speurwerk op het internet kwamen wij Scarlett Arts en haar lieve collega’s tegen. We deden wat indrukken op via YouTube filmpjes en maakten snel een afspraak met Scarlett. De eerste ontmoeting was direct vertrouwd en voelde eerder alsof we een jarenlange vriendin weer tegenkwamen! Samen hebben we de sfeer van de dag doorgesproken en Scarlett heeft direct allerlei suggesties voor mooie passende stukken gedaan. Het is overigens beslist niet zo dat het Strijkkwartet alleen maar klassieke stukken speelt; juist de afwisseling met moderne muziek maakt het prettig voor alle gasten. Scarlett wist zich zeer goed te verplaatsen in onze situatie en met haar hulp hebben we een prachtig arrangement samengesteld, dat voor ieders oor aantrekkelijk was. Bovendien verliep het contact vanaf het eerste moment zeer plezierig en is Scarlett in staat om snel tot resultaat te komen, iets wat heel fijn is in de drukke voorbereidingen van een huwelijk. Op ons verzoek kwamen de dames gekleed in prachtige avondjurken, dat alleen nog maar extra cachet aan de dag gaf. Te midden van de klassieke omgeving van Het Roode Koper was het plaatje werkelijk adembenemend. De dames van het Strijkkwartet hebben onze bruiloftsgasten muzikaal welkom geheten terwijl ieder z’n plekje zocht aan de lange lunchtafels in de tuin, maakten de huwelijksceremonie tot een onvergetelijk sprookjesachtige en ontroerende ervaring en begeleidden onze gasten naar de toost en taart. De bijdrage van Scarlett en haar collega’s heeft op ons en al onze gasten een onuitwisbare indruk gemaakt en de aanwezigheid van het Strijkkwartet heeft onze bruiloft tot een waar sprookje omgetoverd. Lieve Scarlett en collega’s, jullie hebben onze harten en die van onze gasten geraakt. Jullie hebben onze bruiloft omgetoverd tot een bruiloft waar je alleen maar van kunt dromen. Onze dank is onuitsprekelijk groot voor jullie bijzondere rol, hierdoor is onze bruiloft een waar sprookje geworden. Dank dank dank!  “

Rob & Natasja

‘A big big thank you !

Sid

‘You guys were amazing!’

Samantha

“Wij huren Scarlett en haar Strijkkwartet bijna jaarlijks in voor het verjaardagsfeest van mijn partner Paul. Daarbij geven wij een voorkeur of thema aan, waarna zij aan de slag gaat met het samenstellen van de musici en het programma. Het is altijd fantastisch en bijzonder. Dit jaar hadden we een soprane en tenor, die stukken uit bekende opera’s, operettes en Broadway musicals zongen. Uiteraard begeleid door het Strijkkwartet en een pianiste. Het was prachtig, adembenemend mooi. Dat was afgelopen weekend, maar de muziek speelt nu nog door ons hoofd. De boeking voor volgend jaar staat alweer in de agenda.”

Astrid & Paul

“Wij hebben met ons evenementenbureau Belmont Events regelmatig gewerkt met Scarlett en haar collega’s. Zij zijn zonder meer het prettigste strijkkwartet waar wij mee werken, altijd op tijd, altijd professioneel en vriendelijk en zeer kundig. De dames zien er bovendien ook nog eens prachtig uit. Wij kunnen het strijkkwartet dan ook van harte aanbevelen!”

Roderick de Raaf

Belmont Events

“Wat een string quartet, wat een feest!

Uit alle werelddelen hebben we uitsluitend lofzang ontvangen. Complimenten aan jullie voor een geweldig optreden, de enorme flexibiliteit en het improvisatie talent. Ieder stuk is prachtig vertolkt geweest en tja een feest maken kunnen we wel maar jullie hebben de toonzetting verzorgd”.

Michel de Boer

Transearch BV

“Scarlett dankjewel! Onze dag was een groot sprookje, mede dankzij je meiden en jou. Toen ik klaar stond en jullie de Canon in zetten kreeg ik zulk een kippenvel dat ik bang was dat iedereen het zou zien. De ceremonie was het hoogtepunt van de dag, hoe lekker we ’s avonds ook gefeest hebben. Dank je wel voor je tijd, je input, de moeite die je gedaan hebt om het helemaal naar onze zin te maken”.

Lieve groet,

Isabella & Marcus

“Beste Scarlett, het was een heerlijke dag en jullie hebben voor een geweldige omlijsting gezorgd. Ik kan niet anders zeggen, het heeft zoveel sfeer en stijl toegevoegd aan de dag, precies zoals we het ons gewenst hebben. Het was fantastisch en dat was het.

Heel, heel, heel erg bedankt!”

Pieter

Bruidegom

“Wat hebben wij genoten van de muziek van het Strijkkwartet op onze bruiloft! Scarlett en de andere meiden zijn attent, professioneel en ontzettend goed op elkaar ingespeeld. De prachtige jurken maakten het geheel daarnaast helemaal af. Verder was de communicatie in de aanloop naar onze dag erg prettig. Scarlett was vriendelijk en dacht goed mee over de precieze invulling. Al met al een zeer waardevolle toevoeging aan onze dag!”

Lotte & Etiënne

GALERIJ

bruiloften

Verschillende locaties

Lichte muziekstukken

Klassieke muziekstukken